БЕЗПЛАТНИ ЕНЕРГИЙНИ НАСТРОЙКИ

Някои енергийни настройки могат да се предават без заплащане. Идеята е да бъдат достъпни за повече хора, и съответно да им помагат в процеса на самолечение и терапевтични сеанси на близки, познати или пациенти.

Спиралата на символа действа като магнит за вирусите. Мотор Занон се ползва при всякакви вирусни инфекции, включително причинени от херпесния вирус и ХИВ. За повече информация кликнете върху картинката:

 

Женската сила Шакти се стреми да излекува вътрешната мъжка енергия. За повече информация кликнете върху картинката.

Свети Шарбел ни дарява с тази изцеляваща енергия. За повече информация кликнете върху картинката.

 

При използване на енергийното поле се затруднява размножаването на вирусите. За повече информация кликнете върху картинката.

Много полезна енергия за лечение на вирусни заболявания и различни видове рак. Помага при грип, алергии и др. За повече информация кликнете върху картинката.

Указания за получаване на дистанционни енергийни настройки

След като изпълните условията на енергийния баланс, и след като мастерът ви изпрати настройката и ръководството, изберете времето за получаване на настройката. В деня, когато ще я получите, не трябва да консумирате алкохол и тежка храна. Въздържайте се от други енергийни и медитативни практики, с изключение на техники за пречистване.

Почистете тялото си- вземете вана или душ, или поне измийте лицето и ръцете си.