Божествен лифтинг на тяло и лице

Тази нова високочестотна светлинна технология за тяло и лице стяга,

укрепва и регенерира тъканите за хармонично младо тяло и цялостно добро самочувствие, бръчките намаляват и постепенно изчезват.

Техниката „Божествен лифтинг на тяло и лице“ представлява неинвазивен, нежен, естествен и божествено-светлинен метод за укрепване на кожата, с цел постигане на трайно намаляване на бръчките и белезите. Мастните резерви в подкожната тъкан се намалят до здравословни нива. Енергийните нарушения- бръчки и белези се отстраняват и тъканта става еластична за всеобхватен естетически хармоничен резултат.

Светлиния поток БТЛ, посредством техниката на светлинния масаж  на меридианите с високовибрационна енергия, разпределя оптимално енергията по цялото тяло, стяга съединителната тъкан, намалява бръчките, белезите в областта на лицето и цялото тяло, и балансира мастните резерви в клетките на подкожната мастна тъкан.

Енергията БТЛ предизвиква трансформация на всички нива с резултат лифтинг на тялото и лицето.

Вашата вътрешна красота се обръща навън и става, най-сетне, видима във физическия свят. Първо се отстраняват неблагоприятните енергийни модели, които пречат или забавят функцията на балансиране и регенерация на кожата.

Затова бъдете наясно, че лифтингът предизвиква дълбоки процеси на пробуждане на вътрешната красота и цъфтеж, които след това в резултат се проявяват навън. Ако вътрешното се излекува, външните структури се адаптират; кожата може да се излекува на всички структурни нива, и този процес протича постоянно.

Цена на настройката: 55 лв.