Опит:Мастер Усуи рейки, Рейки на парите, фасилитатор фамилни системни констелации, фасилитатор по Вътрешното Премоделиране, базирано на Майндфулнес®

Email:m.koleva@miastoto.bg

Телефон:+359898438868

Зала “Вълшебство”

Мая Колева

Биография:

Здравейте, добре дошли в зала “Вълшебство” в Мястото!

Създател съм на Мястото и с радост ще ползвам една от залите в него. Избрах това име за виртуалното пространство, където ще се срещаме с вас, защото след дълги години лутане и болка в живота и търсене на магическа помощ от някой “умеещ” човек, аз проумях, че магията е вътре в нас. Ние всички се раждаме вълшебници с невероятна сила да творим красота и щастие, да се самоизцеляваме, да контактуваме с други светове, дори да материализираме желаното.

Разбира се, голяма част от нас “не помнят” този факт. От малки сме научени да не споделяме какво виждаме, чуваме и знаем, защото това са “глупости” и несъществуващи неща. И ние сме повярвали…. Повярвали сме до степен да се “затворим” за собствените си умения, за себе си и за другите…

Хубавата новина е, че този процес е обратим! Аз го постигнах и затова зная, че всеки може!

Вълшебството е в нашите ръце, вълшебството е в нашето сърце, то е в целите ни същества! И тук, сами, с помощта на някои практики или упражнения, вие можете да го усетите! Аз и другите хора от екипа на Мястото ще ви напътстваме, ако имате нужда от това.

За мен:

По професия съм ветеринарен лекар, микробиолог. Винаги ме е привличала лечебната дейност, макар да не съм практикувала по специалността. От дете се интересувах от паранормалното, четях много книги на тази тема, но самата аз не бях имала такива опитности. Животът ми не беше лесен, макар да не съм преживявала големи трагедии. Не знаех какво е “щастие”, “любов”, “подкрепа”, “разбиране”. След един провален брак и раздялата с мъжа, който определях като своята “най-голяма любов”, започнах своето търсене. Търсене на начина да се съвзема, да оцелея, да успея, да усетя щастието. Търсих навън, търсих учители, помощници, водачи…..

И се докоснах до Рейки и други лечебни енергии….Бях чувала за тази лечебна енергия, но не вярвах, че това умение може да се “придобие”. Бях убедена, че само т.н. енерготерапевти, които се раждат с някакъв специален талант могат да лекуват. Но моята майка че опроверга. Направи ми дистанционен сеанс заради болка в гърба и тя просто изчезна! Като с магическа пръчка! И аз го пожелах.

 

Започна моят нов живот. Родих се отново! Няма и седмица след като пожелах да ме инициират в Рейки и да мога да ползвам тази прекрасна енергия, изкарах курс първо ниво Рейки. Това беше моят първи полет, усещане за енергия, която протича през мен, през дланите ми, към тези, които имат нужда от това. А животът ми започна лека полека да става все по-хубав и интересен! Започнах да поглъщам жадно книги, да посещавам семинари и курсове, исках да зная още и още, и още, и още. Получих мастерска степен в лечебната система Рейки, Рейки на парите, в курса по Акашови записи, Изис-Сейким, и други. Ползвах Виолетовия огън и си говорих много често с ангели, архангели и възнесени Учители.

 

Започнах да водя курсове за инициации в Рейки, Рейки на парите и Изис-Сейким.

Но търсенето ми продължаваше. И се срещнах с констелациите и Дани. При нея ме заведе моята приятелка, която ме убеждаваше отдавна да пробвам с този метод. Опитах…и се влюбих в него!

За моята любов – констелациите- това за мен е най-мощния метод за трансформация на всички нива. Води до много бързо разрешение на проблеми от всякакво естество. След като дълги години правих констелации като клиент, започнах обучение за фасилитатор по фамилни констелации, което скоро завършвам, вече водя индивидуални и групови терапевтични сесии.

Тук, в зала “Вълшебство” на Мястото, ще ви разказвам за семейните констелации и ползите от тях. Ще отговарям на вашите въпроси. Ще обявявам дати и часове, в които ще се провеждат групови констелации.

Ще се радвам Мястото да се превърне за вас в едно ново начало, а защо не и в част от вашия път?

Можете да прочетете повече за семейните констелации – какво представляват, в какви случаи могат да ни помогнат и как се провеждат в нашия БЛОГ:

/https://www.miastoto.bg/blog/

 

Поради направените запитвания какви обучения и курсове ми дават правото да провеждам семинари и лечебни сеанси, по-долу можете да видите някои от дипломите и сертификатите ми:

 

  

  

  

  

 

 

X