За Мястото

Мястото е виртуално пространство за всеки, който е привлечен от него и от идеята за  място, където да се чувства като у дома-спокоен, разбран и защитен.

Екипът на Мястото включва творец, фасилитатор семейни констелации, водещ на медитации, мастери в Рейки, Акашови записи, Изис-Сейким, Рейки на парите, Каруна, и др. В Мястото има обособени пространства-виртуални зали, в които всеки член от екипа ни представя своята дейност, обявява събития, споделя новини и отговаря на ваши въпроси.

Зала “Вълшебство”

В зала “Вълшебство” ще се срещнете с Мая-водещ семейни и бизнес констелации, мастер в системите Рейки, Рейки на парите, Акашови записи и Изис-Сейким. В тази зала ще можете да научите повече за метода “Семейни констелации”- какво представлява, как действа и за какво може да ви помогне. Можете да следите за обявени дати за групови констелации или да си запишете час за индивидуална сесия. Ако търсите своя Рейки- или Изис-Сейким мастер, можете да се свържете с Мая, или с Краси, с която ще се запознаете в зала “Единение”.

Зала “Единение”

В зала “Единение” Краси ще обявява темите на ежеседмичните медитации, които води. Там можете да се потопите в енергията на ангелските медитации, свалени за вас от акашовите записи под формата на аудио- , видео- , и/или doc. файлове в зала “Единение”.

Ако желаете лично послание или отговор на въпрос чрез достъп до вашите Акашови записи от Краси, свържете се с нея, и поръчайте. В зала “Единение” ще бъдат обявявани и датите, на които се провеждат курсове Рейки, Изис-Сейким, Каруна-Рейки и др.

Други зали

Зали “Радост”, “Щастие”, “Хармония”, “Баланс” и “Свобода” все още търсят своите ползватели, хората, които ще ги украсят със себе си, с идеите, въображението и дейността си.

Ако нямате (все още) свой личен сайт, а желаете повече хора да научат за вас , талантите или творенията ви, с удоволствие ще ви “отдадем под наем” желаната от вас зала в Мястото.

В Мястото можете да споделяте организирани от вас или от други хора интересни събития.

Любими фрази

Зали в МЯСТОТО

X