Woman having reiki healing treatment , alternative medicine concept, holistic care

Какво представлява енергията Изис Сейким? По какво се различава от Рейки?

Изис Сейким е древноегипетска система за енергийно лечение и хармонизиране. Свещените знания, които се прилагат в нея под формата на лечебни техники, символи и мантри, отварят вратата към духовно израстване, вътрешна алхимия и енергийно извисяване.

 

Сейким, както и всяка друга лечебна енергия, е част от спектъра на Универсалния Енергиен Източник. Достъпът да нея става самостоятелно, или по пътя на Рейки, след получаване на настройки от мастер. В Изис Сейким се работи освен със Сейким, и с архетипната енергия на древноегипетската Богиня и Възнесен Учител Изида- Лечителка и Пазителка на Мистериите. Тя е тази, която е „до нас“ при провеждане на лечебните сеанси и ни напътства при необходимост.

 

Енергията Изис Сейким е мека, нежна, женствена, но и много силна.Тя лекува на клетъчно ниво, хармонизира, пречиства, освобождава енергийни блокажи и условности от минали прераждания.

 

Рейки и Изис Сейким работят прекрасно заедно, като взаимно се допълват, и така лечебните  сеанси стават много по-мощни и с по-бърз ефект.

 

Изис Сейким е достъпна за всеки, който е отворил сърцето си за Безусловната Любов.

 

В Мястото можете да намерите вашият рейки –мастер, който да ви въведе в магията на Изис Сейким.

 

По време на курсовете (групови и индивидуални), ще се научите да работите с тази лечебна енергия и ще получите необходимите настройки за достъп до нея.

 

В първо ниво получаваме достъп до 8 свещени символа с различни степени на мощност. Изучаваме техниката „Лечебен триъгълник“, различни варианти на „Сандвичи на силата“ и как да провеждаме лечение от разстояние. Научавате как да ползвате Космическата Банка за Лечебна Енергия.

 

Във второ ниво на курса изучаваме още 9 символа , начините за тяхното използване и получавате някои практични съвети във връзка с конкретни заболявания.