Енергийна настройка

 

Енергийната настройка  е процеса на предаване на специфична енергийна структура от един човек или духовен проводник на друг човек, на неговото енергийно тяло и енергийни центрове (чакри), което позволява на получателя да стане постоянен канал за тази конкретна енергия.

 

Всяка енергия има определена енергийна вибрация. За да получите достъп до нея, трябва да имате съответните „енергийни ключове“. Един от тези надеждни «инструменти за достъп» е енергийната настройка. Чрез нея получавате възможност да настроите собственото си енергийно поле на вибрациите на  енергийния канал, да работите с него и да си взаимодействате.

 

Съществуват няколко начина на предаване на настройки (инициации):

 

  • Настройка при лична среща «на четири очи».
  • Настройка при лична среща в група (семинар).
  • Дистанционна настройка (провежда се от разстояние в конкретен момент).
  • Дистанционна настройка (провежда се от разстояние «до поискване».)

 

ВАЖНО! Всички тези начини за предаване на настройка (инициация) са еднакво резултатни! Те са стопроцентово ефективни и нито един от тях не отстъпва по сила на другите! За енергията не съществуват времеви и пространствени рамки и всички настройки първоначално се случват във фините нива.

 

Всички останали разсъждения по въпроса  кое е «правилно», и кое «неправилно», произхождат от мисленето на дуалното его. 

 

За хора, които нямат опит в енергийната работа, е препоръчително да започнат с инициация „очи в очи“ в някоя базова лечебна енергия (например Усуи Рейки), и след това да надграждат с настройки по избрания от тях начин, включително и дистанционно. Но, разбира се, това не е правило. Оставете се на своите собствени усещания и следвайте вътрешната си интуиция както при избора на начин за получаване на настройка,  така и при избора на Мастера за посвещението!

 

Как да разберете каква настройка ви е нужна и каква енергия е подходяща за вас?

 

Запознайте се с вариантите. Прочетете уводната информация. Вижте каталога на предлаганите настройки.

 

Обърнете внимание на емоциите- тази настройка, тази енергия, която ви е необходима в дадения момент, ще събуди във вас определени чувства – очакване за свобода, промяна, сбъдване на желания и т.н. Вашата интуиция говори именно чрез езика на предчувствията.

 

Ако все още са останали някакви съмнения, опитайте да намерите отговор по време на медитация. Обърнете се с въпрос към ангелите – хранители и отговорът със сигурност ще дойде.

 

Как да изберете Мастер?

 

Мастерът се появява в живота тогава, когато вие сте готови за това. Има много Мастери и съществува голяма възможност за избор. Вашият Мастер трябва да е човек, който ви е интересен, към когото изпитвате особено чувство за духовно родство, и за когото интуитивно чувствате , че е „вашият“ човек.

 

Спокойно можете да използвате принципа на  „симпатия или антипатия“ при избора си на Учител. Впрочем, в случай на антипатия Мастерът може да се окаже най-добрия Учител. Но не го избирайте по неговата религия, на териториален принцип, по препоръки на познати или от лоялност към него.

 

Как се получава настройката?  Как да се подготвя, какво да направя, какво да очаквам?

 

Самият процес на подготовка за приемане на енергии е много важен. Преди да се решите на приемане на посвещение, обмислете този избор. Правите важна стъпка и сте длъжни да бъдете отговорни. Процесът на инициация на фино ниво започва в момента, в който  възникне вътрешното намерение и желание за посвещение. Всичко се случва с Вашето съгласие на ниво Душа, и по никакъв друг начин.

 

Подготовката започва отрано. Ако няма специални инструкции и препоръки в описанието на настройката, то съществуват основни фундаментални етапи и трябва да се придържате към  тях:

 

Що се касае до очакванията към получените настройки и практиката с тях, имайте предвид, че:

 

Енергийната настройка не е халюциноген, не е шоу, не е за развлечение и не е начин да доказвате на когото и да било каквото и да било. Ако вие не чувствате енергията, това не означава, че я няма. Рано или късно ще започнете да усещате енергийните потоци.

 

ВАЖНО! Не приемайте да получавате енергия заради някакви очаквания по време и след инициацията – това свежда до нула цялата енергийна работа. Очакването е «привързване» към нещо. « Привързването» е енергиен тромб. При очакванията се появяват нарушения в потока на  енергията, а енергообмена и процеса на настройка става слабо ефективен.

 

Ако целта ви е да се забавлявате, намерете друг начин.

 

Инициацията не предполага разкриването на образи от фините светове, и не е предназначена да ви развлича по време на настройката със странни картини и необичайни усещания. Но това не означава, че по време на посвещението тези хора, които виждат или чувстват нещо, са с развихрено въображение.

 

Съществуват хора, които имат опит в енергийната практика и са развили фина чувствителност, особена сензитивност и именно те имат возможност да видят, чуят и чувстват нещо в процеса на инициация.

 

По време на настройката се извършва работа във физическото и енергийните тела, което се усеща особено в проблемните, с хронически заболявания места. Всичко е възможно — и да виждате цветни картини, и да усещате силни миризми…Може да протече процес на изчистване и изпълване с нова светла енергия. Дори да сте нямали никакви усещания, знайте, че настройката се е получила успешно.

 

Знайте, че не енергията дава усещанията, а вашата индивидуална фина чувствителност.

 

Ако търсите развлечения и моментален резултат, за това съществуват маса други начини, които нямат отношение към енергийните настройки.

 

ЗА ПРАКТИКАТА:

 

Практиката с енергията може да започне още на следващия ден.

 

Личната практика е сериозна и отговорна работа. Посвещението разтваря врата към света на енергиите, връчва ви пътеводна нишка, за да следвате целта по пътя към духовно усъвършенстване и хармония. Вие вече разполагате с всичко необходимо. Не влизайте в заблуди по пътя и дръжте здраво в ръце направляващата нишка на енергийното творение.

 

Практикувайте с Любов и Благодарност, не очаквайте и не се привързвайте, не се задържайте във вибрациите на страховете, недоверието и леността. Бъдете тук и сега в състоянието АЗ СЪМ, и вашият живот ще се промени по желания начин.

 

Нито Мастерът, нито околните, близките ви, враговете ви, нито Висшите Сили, нито Творецът – никой не носи отговорност за това, което се случва във вашия живот. Само вие сте отговорен и сте единствения, който създава и създава.

 

Имайте смелостта да признаете това и да ползвате тази Сила за Добро!

Енергийни настройки (инициации)