Лемурийски фасилитатор/ Лемурийски семенни кристали

 

Енергийна система „Лемурийски фасилитатор“:

 

Тази система е предпоставка за настройките в енергията на Лемурийските семенни кристали.

Необходимо условие: Рейки мастер. Препоръчва се за получаване на енергия и настройване на другите

Ниво на трудност: Средно, необходима е способност за независима работа с енергии и за желание за получаване и изпращане на енергии.

 

Лемурийците са били много миролюбиви същества, живеещи на остров Лемурия в Тихия океан. Докато атлантите са били много по-технологични, лемурийците са били по-ориентирани към мощните психически способности. В един момент тези същества вече не са можели да обитават Земята, и някои от тях са напуснали тази планета, но въпреки това са останали свързани. Други живеят в Земята и сега раждат Лемурийските семенни кристали, за да ни помогнат да се просветлим.

 

Тази настройка ще ви запознае с лемурийците. Те ще ви инициират в своя свят, за да могат да общуват с вас и ще подобрят вашите психически способности. Въпреки това, след като получите тази настройка, е необходимо да работите с енергиите и да ги призовавате, за да подсилите енергиите. Трябва да ги помолите лемурийците да ви помогнат.

 

Връзката с лемурийците ще ви просветли и ще ви научи да разбирате невидимия свят около вас. Може да получите съобщения по време на тази настройка и да имате видения, които могат да включват Голямата зала на лемурийците. Не забравяйте, че всеки човек ще има собствен опит и че резултатите ще варират от човек до човек, в зависимост от това какво сте готови да получите и енергията, която сте готови да получите. Ще бъдете отведени до Лемурийския духовен храм чрез метода Orb of Life, който включва следното:

 

  • Посвещение в Лемурийския храм
  • Активиране на лемурийски многоизмерен резонанс
  • Лемурийско многоизмерно резонансно подравняване
  • Лемурийски енергийни настройки

 

След тези посвещения вие ще можете по всяко време, като изразите намерението си, да имате достъп до Лемурийския храм в медитация, за да се срещнете с лемурийците и да получите тяхната помощ, любов и напътствия.

 

Това е настройка за Мастер/Учител и вие ще научите как да заведете друг човек в Лемурийския храм, за да извършите посвещенията.

 

За „Лемурийските семенни кристали“

 

Нива- 4

Лемурийците наистина живеят в Земята, на друг план или измерение, подобно на феите. Но лемурийците са в състояние да влизат и излизат от физическите обекти. Лемурийците са общуват телепатично с нас и са тук, за да ни помогнат да се развиваме.

 

Настройката към Лемурийските семенни кристали ще подобри способностите ви да използвате кристали, особено лемурийски, за насочване на енергии, свързване с кристали и използването им за получаване на информация и психични послания. Тази настройка ще ви помогне да получите просветление и достъп до енергиите на лемурийците и кристалите им за изцеление и духовен растеж.

 

Цена на курс и посвещение: 90 лв.