Обединение 999

Тази енергия служи за повдигане на честотата на вибрациите на човека до най-висшите нива, и затова някои автори я наричат „Енергия на Възнесението“.

 

Настройката се явява базова за много други. Тя веднъж и завинаги приобщава към най-висшите вибрации с честота 999.

 

Тази система е по-скоро за личностно развитие, отколкото лечебна, но се използва и за лечение в комбинация с други инициации.

 

По време на тази настройка

  • Вашето светлинно тяло ще започне да расте и да се разширява,
  • Вашата МерКаБа ще бъде уравновесена,
  • 9 от 18-те аспекта на вашата Душа ще бъдат активирани,
  • Старите структури и образци на поведение, заложени във вас, биват унищожени. От този момент вашето Битие, вашата Божественост ще започне да се пробужда в своята цялостност.
  • Постепенно ще загубите своя линеен шаблон на мислене,
  • Забелязано е, че след провеждане на тази настройка в много хора се развиват способности за ясно знание и ясновидство.
  • Ще станете по-близки със своя Висш Аз, а именно – ще знаете как да постъпите най-добре в тази или онази ситуация. Ще станете по-мъдри, спокойни и уравновесени.
  • Благодарение на издигнатите вибрации на вашето тяло до 999 се постига забавяне на процеса на стареене, механизмът на подмладяване, заложен в нас от раждането ни, ще бъде активиран в ДНК.
  • В процеса на настройката ще бъдат активирани две допълнителни чакри, които

помогат за удържане на обединението на вашите 7 чакри. Ще бъдат активирани и всички други допълнителни чакри, които участват в процеса на Възнесение.

Но важни за обединението остават 2, а именно:

 

АЛФА ЧАКРА

 

Алфа чакрата се намира над твоята коронна чакра и, ако тя бъде активирана, то тя ще те свързва с твоята 10-та чакра. Благодарение на тази активизация, става възможно човек да получава чиста Божествена енергия.

 

Така наречената Махатма – енергия може също да протича през Алфа- чакрата. По този начин това се гарантира, че човек поема в себе си магнитната енергия на любовта, така наречената енергия на Новото Време, след което следва процес на трансмутация, която възстановява всяка клетка.

 

ОМЕГА ЧАКРА

 

Омега чакрата се намира под твоята коренна чакра, насочена е към центъра на земята и те свързва с планетарната решетка и всичките й възлови станции. Благодарение на това имаш достъп до Съзнанието на Лейди Гая.

По материали на Олга-Завиера, автор на системата

 

Цена на настройката: 30 лв.