Здравейте, приятели 🙂!
Събитието е за тези от вас, които не са присъствали на предната ни практика, или са участвали и искат да надградят.
Каня ви на поредната ни среща с констелационни практики, които ще ни помогнат да изследваме своето отношение към важните теми в живота.
Всички желаем да бъдем здрави, щастливи, успешни, да имаме хармонична партньорска връзка, да бъдем финансово стабилни и т.н. Случва се обаче да не получаваме желаното, колкото и да се опитваме да го постигнем. Търсим причините извън себе си – родителите, партньора, работодателя, правителството, и още и още…
С помощта на фамилните констелации виждаме, че сами изграждаме бариери по отношение на любовта, парите, здравето и т.н. Тези пречки са неосъзнати. Докато ги има, не сме способни да постигнем напредък в съответната сфера от живота си.
На 14.04.21 г., четвъртък, в 18,30 ч. ще се срещнем в ஜ Мястото, за да преживеем състоянието на финансова сигурност и изобилие.💴💰💎
В мини-констелациите ще разберем какво е отношението ни към парите. Искаме ли ги наистина, или имаме съпротиви към тях и на някакво дълбоко ниво избираме да бъдем бедни.
Разбира се, съпротивите са неосъзнати. Но те са едни от най-често срещаните причини да нямаме достатъчно пари. Възможно е да имаме потребност да бъдем в ролята на жертви и да търсим съжаление, или следваме някого в неговата съдба….
Вярванията от типа на:“Парите са мръсни“, „Богатите са лоши хора“, „Парите развалят“, „Да си беден е духовно“, и т.н., също ни пречат да постигнем финансова свобода.
Ако, четейки горните редове, във вас се надига негодувание, изпитвате тежест в гърдите или някакъв друг дискомфорт, това е сигурен знак, че имате проблем с парите!
Готови ли сте да се отворите към парите и всичко, което могат да ни дадат те?
Защо да имаме пари?
Защото те осигуряват топлина в жилището, качествена храна, книги, топли дрехи, обучения и развитие, удобен транспорт, качествена медицинска грижа, почивки, удоволствия, и толкова много хубави неща! И да, парите не гарантират щастие, но със сигурност улесняват живота, а понякога го и удължават/колкото и шокиращо да звучи, това е истината/.
Тези от вас, които са готови да живеят своето състояние на финансово изобилие, ще го постигнат още по време на събитието. Останалите ще направят тази стъпка, когато са готови.
Освен констелационната практика ще направим до 2 констелации по лични теми на клиенти /може да са различни от основната тема на събитието/.
Цени :
За поставяне на тема – 60 лв.;
За участие / присъствие без поставяне на лична тема – 15 лв.
Местата за събитието са ограничени.
Важно! Необходимо е лично заявяване на участие в съобщение или по телефона.
Важно!! Първото участие в практики и в констелациите на други хора е безплатно.
За въпроси и записване – тел. 0988 23 8888 – ஜ Мястото или чрез контактната форма.
Sending
User Review
0 (0 votes)