След направените запитвания обявявам нова дата за провеждане на курс „Рейки първо ниво“ в Холистичен център ஜ Мястото ❤
🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼
❓ Какво е Рейки?
💫🌈🌪🔥Рейки е универсална жизнена енергия, която се използва след получаване на инициация от мастер – учител за хармонизиране и лечение на себе си и други хора. Рейки е с висша вибрация и идва директно от Източника, като протича през нас към всичко и всеки, който има нужда от лечение.
❓ Как можете да получите „достъп“ до лечебната енергия Рейки?
👐 Рейки може да се използва единствено след извършване на настройка за съответното ниво. Настройката отваря енергиен канал в ученика, през който Рейки енергията може да протича от Източника, през енергийното тяло на ученика – през теменната, третото око, гърлената и сърдечната чакри – и навън през ръцете му🤲.
❓ Колко нива на обучение съществуват в традиционната система Усуи Рейки?
🕉 Тази система включва няколко свещени символа и различни техники за работа, разделени на 3 нива – Рейки първо ниво, Рейки второ ниво и Рейки трето ниво – мастерско (лечителско и учителско).
❓ Какво ще научите в курса „Рейки първо ниво“?
✅ какво е Рейки;
✅ историята на Рейки;
✅ принципите на Рейки;
✅ за какво помага Рейки;
✅ как да използвате Рейки за себе си и другите. Подготовка за сеанс. Основни позиции на ръцете при лечение и самолечение;
✅ работа с бележки, мисъл-форми и други.
🎁Бонус🎁:
✅ ще получите настройка в 3 или 4 (според потребностите на участниците) нетрадиционни Рейки-символа, които ще разширят много възможностите ви за работа с лечебната енергия Рейки. Единият от тях ще бъде „антивирусния“ символ.
🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱
Водещ на курса – д-р Майя Имани – мастер в Усуи Рейки, Изис-Сейким, Рейки на парите, акашови записи и други енергийни лечебни системи.
Цена – 85 лв.
За въпроси и записване – тел. 0988 23 8888 – ஜ Мястото или чрез контактната форма.
Sending
User Review
0 (0 votes)