Вече имате възможност да получите възможност да използвате за себе си и за близките си хора прекрасната лечебна енергия Рейки, без да участвате в семинари и обучения и без да преминавате през задължителната инициация.

Какво представлява временната настройка в Рейки и за кого е подходяща?
– При временната настройка получавате възможността да извършвате самолечение и сеанси на близък човек, който в момента има здравословен проблем.
– Временната настройка ви позволява да ползвате Рейки за период от 11-14 дена, след което се разсейва, отслабва и изчезва напълно.
– След 14 дена временната настройка може да се поднови отново, и това може да се прави неограничен брой пъти.
– Временната настройка в Рейки се равнява по сила на 6 лечебни сеанса.

За кого е подходяща временната настройка в Рейки?
– Тя е подходяща за хора, които желаят да се докоснат до тази лечебна енергия и да я ползват, но се колебаят дали да посетят необходимия курс.
– Идеален вариант е за тези, които не желаят постоянна инициация, но имат здравословен проблем и искат да подпомогнат лечебния процес.
– Тя е временно решение за тези, които желаят да ползват Рейки, но в момента нямат времето и/или финансовата възможност да участват в обучение.

Временната настройка се извършва дистанционно, след предоставяне на необходимата информация по телефона /месинджър, вайбър/, в удобно за Вас и рейки мастера време.

Таксата за получаване на временна настройка е 25 лв. След 14 дена, ако желаете, можете да получите подновяване на настройката за още 14 дена безплатно.

За контакти, въпроси и записвания – тел. 0988 23 8888 – Мястото.

от 20.05 в 8:00 ч. до 27.05 в 20:00 ч.
ஜ Мястото

бул. “Тракия”, ж.к. “Славейков” бл 78 Б, 8010 Burgas, Bulgaria
X