Заповядайте в ஜ Мястото в 18,30 ч. 12 юли, за да преживеем заедно нещо различно и вълшебно – ще поставим в констелация любима приказка на клиент.
 
Ще се потопим в уникалното усещане да бъдем в приказка!
 
Всеки от нас ще има възможността да представлява конкретен приказен герой или архетип. Ще преживеем усещането да бъдем принцеса, крал, мащеха, джудже, или грозното патенце, което се превръща в лебед <3 Ще можем да интегрираме в себе си желаните качества, които притежава съответния приказен герой / архетип. А може би ще изследваме свои сенчести страни, които сме отрекли и отказваме правото им да съществуват.
Клиентът ще отработи своя много важна тема в живота…
 
Тази среща ще бъде под формата на представяне на метода “фамилни констелации” и неограничените възможности за работа, които той ни дава. Участието като клиент и като представител ще бъде безплатно.
 
Местата са ограничени, затова е необходимо предварително заявяване на участие в лично съобщение или на тел. 0988 23 8888- ஜ Мястото.
 
Ако имате любима приказка от детството или любим герой, с когото се идентифицирате, ще имате възможността да направите своя констелация на тази тема. Избора на клиент и приказка ще направим на място в ஜ Мястото :).
Петък, 12 юли 2019 г. от 18:30 ч. до 20:30 ч.

ஜ Мястото

бул. “Тракия”, ж.к. “Славейков” бл 78 Б, 8010 Burgas, Bulgaria
X