Здравейте, на 19.07.2019 г. (петък), отново ще се съберем в ஜ Мястото, за да изследваме непознатото или отреченото в себе си. Ще направим една или повече констелации по заявка на клиент/ка, който/която ще има възможността с помощта на представители да чуе скритото послание на симптом, който се проявява в тялото му/й периодично или постоянно.

Почти всеки от нас има някакво леко или по-тежко заболяване, което ни причинява дискомфорт от време на време или по-често.
Имаме склонност да развиваме ангина, или сенна хрема, или алергичен дерматит, някои от нас имат често главоболие, или проблеми с храносмилането…Без значение доколко сериозно възприемаме тези “болести”, те със сигурност се проявяват, за да ни покажат нещо.

С какво може да ни помогне посланието на симптома?
Понякога дори само осъзнаването на причината да не се чувстваме добре може да доведе до изчезването на симптома.
Често е нужно да направим някои промени в живота си – както на емоционално, така и на физическо ниво – да си потърсим друга работа, която е свързана с дейност, която обичаме да правим; да изречем на глас как се чувстваме; да излезем от отдавна изчерпано партньорство; или да променим начина си на хранене….

Тези от вас, които са готови да чуят посланието на симптома, или дори на болния орган или система, могат да го направят в своя лична констелация този петък.

Цена при поставяне на лична констелация- 60 лв.
Цена при участие като представител/наблюдаващ- 15 лв.

Продължителността на събитието зависи от броя констелации,които ще направим.

Ако някой от вас, провокиран от това събитие, пожелае да постави по-различна своя лична тема в същия ден, може да го направи.

Петък, 19.09.2019 г. от 18:30 ч. до 20:30 ч.

ஜ Мястото

бул. “Тракия”, ж.к. “Славейков” бл 78 Б, 8010 Burgas, Bulgaria
X