С радост обявявам датите за провеждане на първия курс Усуи Рейки първо ниво в център ஜ Мястото. ♥

Какво е Рейки?
– Рейки е универсална жизнена енергия, която се използва след получаване на инициация от мастер-учител за хармонизиране и лечение на себе си и други хора. Рейки е с висша вибрация и идва директно от Източника, като протича през нас към всичко и всеки, който има нужда от лечение.

Как можете да получите “достъп” до енергията Рейки?
– Рейки може да се използва единствено след извършване на настройка за съответното ниво. Настройката отваря енергиен канал в ученика, през който Рейки енергията може да протича от Източника, през енергийното тяло на ученика – през теменната, третото око, гърлената и сърдечната чакри – и навън през ръцете му.

Колко нива на обучение съществуват в традиционната система Усуи Рейки?
– Тази система включва няколко свещени символа и различни техники за работа, разделени на 3 нива- Рейки първо ниво, Рейки второ ниво и Рейки трето ниво-мастерско (лечителско и учителско).

Какво ще научите в курса “Рейки първо ниво”?
– какво е Рейки;
– история на Рейки;
– принципите на Рейки;
– за какво помага Рейки;
– как да използвате Рейки за себе си и другите. Подготовка за сеанс. Основни позиции на ръцете при лечение и самолечение;
– работа с бележки, мисъл-форми и други.

Бонус:
– ще получите настройка в 3 или 4 (според потребностите на участниците) нетрадиционни Рейки-символа, които ще разширят много възможностите ви за работа с лечебната енергия Рейки.

Водещ на курса съм аз – рейки-мастер Мая Колева. Тъй като имах благословията да бъда обучавана от двама различни учители, в своите курсове аз ви предавам практики и техники от два доста различни клона в тази енергийна система.

Цена- 75 лв.

Курса ще бъде проведен в два последователни дни -събота и неделя, но по желание и възможност на желаещите, е възможно датите и часовете да бъдат променени на четвъртък и петък вечер от 18 ч.

За въпроси и записване – тел. 0988 23 8888- ஜ Мястото

Дата и час на провеждане: от 27.07 в 14:00 ч. до 28.07 в 17:00 ч.

ஜ Мястото

бул. “Тракия”, ж.к. “Славейков” бл 78 Б, 8010 Burgas, Bulgaria
X