фамилни констелации

Фамилните (семейни) констелации са терапевтичен метод, чрез който виждаме неосъзнатите динамики, протичащи в нашата родова система, които засягат много поколения и оказват влияние върху добруването на цялото семейство, респективно на нас самите.

Констелациите са мощен инструмент за опознаване на реалността. Те ни свързват именно с полето на съзнанието на фамилната система и това ни позволява:

• Да наблюдаваме системните динамики по един по-ясен начин, като странични наблюдатели;
• Да извадим на повърхността информацията, свързана със събитията от миналото, които са предопределили тези динамики;
• Да отпразнуваме моментите на трансформация, които ни помагат да освободим потока на любовта, така че тя да потече свободно към местата, където е била блокирана.

И всъщност, истинското значение на една констелация е именно това – да позволи на блокираният поток на любовта в системата да възобнови своето движение. Решенията, откриващи се чрез тази терапевтична работа, носят релаксация, както и разбиране на дълбоки проблемни ситуации в живота ни. Когато се зачита определеният ред и негласните закони, управляващи фамилната система, тогава любовта между членовете на семейството тече свободно.

Семейните констелации осигуряват начин, който ни позволява да видим условията, които ни ограничават, и които често не са пряко наше дело, но които продължаваме да носим в живота си. Те не се прилагат единствено за проблеми, свързани с рода и семейството, а също може да ни помогнат да решим здравословни, емоционални, психически проблеми и да хармонизираме партньорските си взаимоотношения.

Водещ на практиката ще бъде Мая Колева – мастер Усуи Рейки, Рейки на парите и Изис Сейким, мастер Акашови записи , преминала обучение по Хюман Дизайн, радиестезия и др., обучаваща се в „Школа по Интегрални констелации и еволюционни техники” – Италия, и Института за интегрално развитие.

Цени :
За поставяне на тема 60 лв.;
За участие без поставяне на лична тема 15 лв.
Продължителността на практиките зависи от броя участници.
Местата за събитието са ограничени.

За въпроси и записване – тел. 0988 23 88 88 – ஜ Мястото

  • Петък, 5 юли 2019 г. от 18:30 ч. до 21:00 ч.
  • ஜ Мястото

    бул. “Тракия”, ж.к. “Славейков” бл 78 Б, 8010 Burgas, Bulgaria
X