Чрез семейните констелации се вижда, че ние често носим не само тежестите на собствените си житейски преживявания, но и тежестите на наследствената ни линия. Нашата ДНК носи нашето наследство – не само физически характеристики, но и умствено, емоционално и духовно наследство. От любов и лоялност към предците, ние носим всякакви необработени травми и страдания, които всъщност засягат други членове на нашето семейство.

В констелациите се избират хора, които да представят аспекти на вашето семейство и ситуация; и техните чувства, движения и изявления ни показват болката, която сте приели. Тогава вие имате възможността да се откажете от това страдание и да го върнете през поколенията, където принадлежи.

Фамилните констелации ни дават нова перспектива за изцеление, която е, че емоционалното или физическото страдание, което изпитвате, може наистина да е някой друг. Констелациите улесняват връщането на това страдание на законните му собственици, позволявайки невероятни форми на облекчение в клиента.

Тогава може да се преживее дълбока физическа, умствена, емоционална и духовна трансформация. В края на констелацията човек често преживява спокойствие на тялото, ума и душата, което създава усещане в тялото, че изцерителният резултат вече се е случил.

С помощта на констелациите можете да решите следните проблеми:
– подобряване на отношенията ви с родители, партньори или колеги;
– освобождаване от вярванията и моделите, които ви ограничават;
– решаване на конкретен проблем или постигане на цел;
и още много.

По време на нашите вечерни практики можете да поставите своя лична тема или да участвате като представител.

Водещ – Мая Колева

Нужно е предварително да заявите вашето желание по телефона или чрез лично съобщение. За записване – тел. 0988 23 8888 – ஜ Мястото.

Цена при поставяне на своя тема в констелация – 60 лв.
Цена за участие като представител – 15 лв.

Продължителността варира според броя на участниците.

    • 3.05 at 18:00 ч. – 21:00 ч.
    • ஜ Мястото

      бул. “Тракия”, ж.к. “Славейков” бл 78 Б, 8010 Burgas, Bulgaria
X