Курс първо и второ ниво Изис Сейким

View Calendar
2021-07-03 10:00 - 2021-07-04 14:00
🌞 🌞 🌞 С голяма радост ви каня отново на семинар и инициации за тази прекрасна и нежна, все още не много "популярна" в Бургас лечебна енергия 🤲 🥰 🍀 .
Какво е Изис Сейким ❓
🍃 Изис Сейким е древноегипетска система за енергийно лечение и хармонизиране. Свещените знания, които се прилагат в нея под формата на лечебни техники, символи и мантри, отварят вратата към духовно израстване, вътрешна алхимия и енергийно извисяване.
🍃 Сейким, както и всяка друга лечебна енергия, е част от спектъра на Универсалния Енергиен Източник. Достъпа да нея става самостоятелно, или по пътя на Рейки, след получаване на настройки от мастер.
🍃 В Изис Сейким работим освен със Сейким, и с архетипната енергия на древноегипетската Богиня и Възнесен Учител Изида- Лечителка и Пазителка на Мистериите. Тя е тази, която е "до нас" при провеждане на лечебните сеанси и ни напътства при необходимост.
🌱🌈🌪🔥💫🌟 Енергията Изис Сейким е мека, нежна, женствена, но и много силна.Тя лекува на клетъчно ниво, хармонизира, пречиства, освобождава енергийни блокажи и условности от минали прераждания. Един 20 минутен сеанс Изис Сейким отговаря на 2 часов сеанс Рейки.🌱🌈🌪🔥💫🌟
🍃 Рейки и Изис Сейким работят прекрасно заедно, като взаимно се допълват, и така лечебните ни сеанси стават много по-мощни и с по-бърз ефект.
********************************
Системата се изучава в три нива, като обучението във всяко от нивата се провежда в рамките на един ден.
За разлика от първо и второ ниво Усуи Рейки, в Изис Сейким можете да получите инициация в първо и второ ниво в два последователни дни.
В първо ниво ще получите достъп до 8 свещени символа 🕉 с различни степени на мощност. Ще изучите техниката "Лечебен триъгълник", различни варианти на "Сандвичи на силата" и как да провеждате лечение от разстояние. Научавате как да ползвате Космическата Банка за Лечебна Енергия.
Във второ ниво на курса ще бъдете инициирани за още 9 символа 🕉 , ще научите начините за тяхното използване и ще получите някои практични съвети във връзка с конкретни заболявания.
*********************************
Цена за всяко ниво - 100 лв. / за тези, които желаят само първо или само второ ниво/, а за двете нива в два последователни дни- отстъпка 30 лв.- цена 180 лв.
Мастер- д-р Майя Колева, ученичка на Венета Бучкуджиева и Елисавета Александрова-Зангелми
За повече информация и записване ✍️- тел. 📱 0988238888, или в лично съобщение 💬 в страницата ни във фейсбук.

Related upcoming events

 • 2021-07-10 10:00 - 2021-07-10 14:00
  В началото на месец юли тези от вас, които ползват Рейки първо ниво 🤲 и са готови да разширят лечителския си потенциал си🔥🌪 , могат да го направят в ஜ Мястото.
  Какво получавате в курса "Рейки Второ ниво"?
  ✅ второ ниво на Рейки неколкократно ще увеличи силата на протичащата енергия през вас;
  ✅ това ниво ще ви даде основни познания за първите три традиционни символа, и как да ги използвате. Научавате мантрите на символите - как да ги изговаряте, как да ги изписвате и как да ги визуализирате;
  ✅ ще получите възможността да ползвате два допълнителни нетрадиционни Рейки-символа;
  ✅ с помощта на Рейки символите ще можете да въздействате на ниво и в измерения, които са различни и по-високи от нивото, на което съществуваме във физическо тяло ние.
  Какво ще умеете след курса Рейки Второ ниво?
  💫 провеждане на лечение през времето и пространството;
  🔥 многократно усилване на потока енергия, която ползвате за лечение;
  👐 изграждане на защита на себе си и близките хора;
  👐 изчистване на негативна енергия от стая, къща, работно място, предмети и пр.;
  🍀 провеждане на емоционално, както и кармично лечение;
  👐 да ползвате т.н. "мисловни ръце".
  Курса ще се проведе в рамките на 1 ден, като продължителността може да варира от 4 до 6 часа в зависимост от броя на участниците.
  Цена- 130 лв.
  Водещ-д-р Майя Колева - мастер Усуи Рейки, Изис Сейким, Рейки на парите, Акашови записи.
  Ако сте получили посвещение в Рейки от друг мастер, не се притеснявайте да пожелаете да продължите обучението си в ஜ Мястото. Единственото условие да го направите, е да сте инициирани в традиционната 3-степенна Усуи Рейки система / а не 7-степенната/.
  Ако сте привлечени от това събитие, значи то е най-правилното за Вас в този момент.
  Очаквам вашите ✍️записвания на 📞тел. 0988 23 8888, чрез лично съобщение във фейсбук, или на 📧 мейл- center@miastoto.bg.

admin

admin@www.miastoto.bg