Рейки на пълноценното богатство- обучение и настройка

View Calendar
18/12/2021 10:00 - 16:00
Заповядайте на новия ни курс "Рейки на пълноценното богатство- Luxury Reiki". На 18-ти декември, 10 ч., в енергията на нарастваща луна, само няколко часа преди пълнолуние, ще се съберем в "Мястото ૐ", за да поработим за пълноценното богатство в своя живот.
Какво е Рейки на пълноценното богатство (Luxury Reiki)?
Luxury Reiki е специализирана конкретно в привличане и разгръщане във Вашия живот на БОГАТСТВО.
Тук материалната страна на живота се явява пряко проявление на духовната енергия, установяване на връзка с тази част на Вселената, която е способна да напълни Вашия живот с реално ИЗОБИЛИЕ.
Силната парична настройка е за КАЧЕСТВЕНО подобрение на стандарта на живот в посока богатство и лукс.
Докато системата „Рейки на парите“ работи за освобождаване от ограничаващите вярвания и блокажи в областта на финансите, но не се занимава особено с привличане на пари по принцип (постъпленията на пари в този случай е по-скоро вторичен ефект от премахването на блокажи), то при работа с Рейки на богатството постепенно се привличат съвършено нови и високи нива на доходи- за всеки човек негови собствени нива, в зависимост от това до каква степен и за какво е отворен и на какво ниво е в момента.
Как се използва Рейки на пълноценното богатство?
Тази лечебна енергия не се използва по същия начин както се прави лечебна сесия в Рейки. При нея разкриваме енергийния канал, за да се разгърне в нас и в живота ни енергията на ИЗОБИЛИЕТО.
Как ще протече този курс❓
✅ ще се запознаете с енергията;
✅ ще получите настройка в Рейки на пълноценното богатство;
✅ ще се научите да използвате символа в Рейки на пълноценното богатство;
✅ ще научите как да разкривате енергийния канал;
✅ ще правим различни упражнения, медитации и констелации.
‼️ Важно! Рейки на пълноценното богатство могат да ползват само хора, които имат вече инициации във второ ниво Усуи Рейки.
Също така, като подготовка за Luxury Reiki (особено за хора, които имат големи финансови затруднения), се препоръчва да преминат курс с настройки в Рейки на парите и да интегрират тази енергия в чакрите и фините си тела.
Цена: 88,88 лв.
Водещ : Рейки мастер Майя Колева
За информация и записване: Мястото - тел. 0988238888

admin

admin@www.miastoto.bg