Други лечебни Рейки системи

Използва се за безопасно и мигновено пробуждане на Кундалини Това е най-простата система за лечение, самолечение и духовно израстване, която съществува.

По-силна и по-фина енергия от Усуи Рейки. Свързана с Възнесения учител Санат Кумара. Използва се като Усуи Рейки, но посвещението в тази система е само едно. 

Амара-Омни ни помага да се свържем с нашето подсъзнание, където се намира в момента по-голямата част от нашата истинска сила и магия. В нея се използват 9 символа.

Тази енергийна система е предназначена за лечение на тежки, хронични, и онкологични заболявания, както и болести на имунната система. Преподава се в 3 нива и има 3 символа.

Енергия на състраданието от сърцето и лечение с нея. Свързване с нежната любяща енергия на Куан Ин. Тази система има 12 символа, някои от които се ползват и в Усуи Рейки. Преподава се в 3 нива.

Имара е тип Рейки, която вибрира на по-високо енергийно ниво от това при най-често срещаните Рейки системи. Енергия от 5-то измерение. Носи послания от духовния свят.

Златно Рейки преобразува страховете и тъмнината в светлина и радост. Заслужава си да разучите Златно рейки, ако искате да подобрите

своя живот.

Пълният спектър на светлината съдържа всички честоти и съответно лекува на всички

нива. Отлично допълва Кундалини Рейки, Златно  и

Усуи Рейки.

Цветно Рейки е форма на енергийна настройка, която ни позволява да настроим децата към вибрациите на цветовете, тъй като те съответстват на тяхната енергия.

РЕЙКИ ЗА ЗАЩИТА И ИЗЧИСТВАНЕ

Рейки Вакуум за изчистване

Почиствайте автоматично негативните енергии от дома, офиса, кабинета си, като активирате Рейки вакуума.

Рейки Енергийно изчистване

Изчиства всякакви блокажи,негативни енергии, същности. Действа като мощен енергиен щит. Лекува взаимоотношения, финанси и т.н.

Щит против етерни корди

Тази енергия помага за отблъскване и блокиране на закачането на нежелани етерни върви. Активиряйте Щита, когато някой се опитва да се закачи енергийно за вас.

Пламък за психична защита

Пламъкът за психична защита е чудесна настройка за Рейки-практикуващи,терапевти, емпати и други хора, имащи нужда от психична защита. 

Син огън за защита

Когато го активираме, Синият защитен огън обгръща тялото ни и го защитава от всякакви негативни енергии цяло денонощие.

Сребърен огън за защита

Сребърният огън за защита на тялото надгражда и подсилва Синия огън. Той изчиства негативната енергия по-мощно и дълбоко.

РЕЙКИ ЗА ИЗОБИЛИЕ И ПРОСПЕРИТЕТ
We use unique, custom-built tools to give us the edge

Рейки помага за справяне с финансови проблеми и постигане на изобилие във всички сфери от живота.

 

Стил в Рейки, в който се работи конкретно с Духовната енергия на парите. За повече информация кликнете върху картинката.

Тази енергия е свързана с приемането на това, от което се нуждаем, за да се радваме на продуктивен и комфортен живот. За повече информация кликнете върху картинката.

Тази енергия е специализирана конкретно в привличане и разгръщане във вашия живот на богатство и лукс. За повече информация кликнете върху картинката.

Всеки път, когато зареждате монети с тази енергия, се отваряте за паричния поток. За повече информация кликнете върху картинката.

Използвайки тази енергия, се освобождавате от негативните енергии относно парите. За повече информация кликнете върху картинката.

 

С помощта на енергията „Магическо изгаряне на мазнини“ можем да влезем в желаната форма и да се почувстваме още по-жизнени, енергични и щастливи. Използва се самостоятелно, или в съчетание с хранителен режим и тренировки.