Календар на събитията

< 2021 >
декември
неделя
понеделник
вторник
сряда
четвъртък
петък
събота
ноември
ноември
ноември
1
2
3
4
 • Усуи Рейки първо ниво – обучение и инициация
  10:00 -16:30
  04/12/2021

  Обявявам нова дата за провеждане на курс „Рейки първо ниво“ в Холистичен център ஜ Мястото ❤
  🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼🌼
  ❓ Какво е Рейки?
  💫🌈🌪🔥Рейки е универсална жизнена енергия, която се използва след получаване на инициация от мастер – учител за хармонизиране и лечение на себе си и други хора. Рейки е с висша вибрация и идва директно от Източника, като протича през нас към всичко и всеки, който има нужда от лечение.
  ❓ Как можете да получите „достъп“ до лечебната енергия Рейки?
  👐 Рейки може да се използва единствено след извършване на настройка за съответното ниво. Настройката отваря енергиен канал в ученика, през който Рейки енергията може да протича от Източника, през енергийното тяло на ученика – през теменната, третото око, гърлената и сърдечната чакри – и навън през ръцете му🤲.
  ❓ Колко нива на обучение съществуват в традиционната система Усуи Рейки?
  🕉 Тази система включва няколко свещени символа и различни техники за работа, разделени на 3 нива – Рейки първо ниво, Рейки второ ниво и Рейки трето ниво – мастерско (лечителско и учителско).
  ❓ Какво ще научите в курса „Рейки първо ниво“?
  ✅ какво е Рейки;
  ✅ историята на Рейки;
  ✅ принципите на Рейки;
  ✅ за какво помага Рейки;
  ✅ как да използвате Рейки за себе си и другите. Подготовка за сеанс. Основни позиции на ръцете при лечение и самолечение;
  ✅ работа с бележки, мисъл-форми и други.
  🎁Бонус🎁:
  ✅ ще получите настройка в 2 нетрадиционни Рейки-символа, които ще разширят много възможностите ви за работа с лечебната енергия Рейки.
  🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱🌱
  Водещ на курса – д-р Майя Колева – мастер в Усуи Рейки, Изис-Сейким, Рейки на парите, акашови записи и други енергийни лечебни системи.
  Цена – 85 лв.
  За въпроси и записване – тел. 0988 23 8888 – ஜ Мястото
5
6
7
8
9
 • Практика-констелация „Аз и моделът на жертва“
  18:30 -20:30
  09/12/2021

  Здравейте, мили хора 🙂!
  На 9 декември (четвъртък) в 18,30 ч. ще се срещнем в център „Мястото ૐ“, за да проведем практика-констелация „Аз и моделът на жертва“.
  Всеки участник/присъстващ ще има възможност да изследва проявява ли модел на жертва, и ако да-доколко е свързан със жертвата в себе си.
  Заповядайте в ஜ Мястото на 9-ти декември за една прекрасна трансформираща практика.
  Както винаги, освен констелационните практики на всяко събитие имаме възможност да направим една или две констелации по лични теми на клиенти.
  Цени :
  За поставяне на тема – 60 лв.;
  За участие / присъствие без поставяне на лична тема – 15 лв.
  ‼️ Важно: участието в констелационните практики и в констелациите на други хора е безплатно за тези от вас, които присъстват за първи път на събитие в център „Мястото ૐ“.
  Местата за събитието са ограничени.
  Важно! Отбелязването в събитието във фейсбук не е записване. Необходимо е лично заявяване на участие в съобщение 💬 или по телефона📱.
  За въпроси и записване – тел. 0988 23 8888 – Мястото ૐ
10
11
12
13
14
15
16
17
18
 • Рейки на пълноценното богатство- обучение и настройка
  10:00 -16:00
  18/12/2021

  Заповядайте на новия ни курс „Рейки на пълноценното богатство- Luxury Reiki“. На 18-ти декември, 10 ч., в енергията на нарастваща луна, само няколко часа преди пълнолуние, ще се съберем в „Мястото ૐ“, за да поработим за пълноценното богатство в своя живот.
  Какво е Рейки на пълноценното богатство (Luxury Reiki)?
  Luxury Reiki е специализирана конкретно в привличане и разгръщане във Вашия живот на БОГАТСТВО.
  Тук материалната страна на живота се явява пряко проявление на духовната енергия, установяване на връзка с тази част на Вселената, която е способна да напълни Вашия живот с реално ИЗОБИЛИЕ.
  Силната парична настройка е за КАЧЕСТВЕНО подобрение на стандарта на живот в посока богатство и лукс.
  Докато системата „Рейки на парите“ работи за освобождаване от ограничаващите вярвания и блокажи в областта на финансите, но не се занимава особено с привличане на пари по принцип (постъпленията на пари в този случай е по-скоро вторичен ефект от премахването на блокажи), то при работа с Рейки на богатството постепенно се привличат съвършено нови и високи нива на доходи- за всеки човек негови собствени нива, в зависимост от това до каква степен и за какво е отворен и на какво ниво е в момента.
  Как се използва Рейки на пълноценното богатство?
  Тази лечебна енергия не се използва по същия начин както се прави лечебна сесия в Рейки. При нея разкриваме енергийния канал, за да се разгърне в нас и в живота ни енергията на ИЗОБИЛИЕТО.
  Как ще протече този курс❓
  ✅ ще се запознаете с енергията;
  ✅ ще получите настройка в Рейки на пълноценното богатство;
  ✅ ще се научите да използвате символа в Рейки на пълноценното богатство;
  ✅ ще научите как да разкривате енергийния канал;
  ✅ ще правим различни упражнения, медитации и констелации.
  ‼️ Важно! Рейки на пълноценното богатство могат да ползват само хора, които имат вече инициации във второ ниво Усуи Рейки.
  Също така, като подготовка за Luxury Reiki (особено за хора, които имат големи финансови затруднения), се препоръчва да преминат курс с настройки в Рейки на парите и да интегрират тази енергия в чакрите и фините си тела.
  Цена: 88,88 лв.
  Водещ : Рейки мастер Майя Колева
  За информация и записване: Мястото – тел. 0988238888
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
януари

admin

admin@www.miastoto.bg