констелации
Холистичен център "Мястото"

'Чудото се случва в мига, в който се довериш на Живота." - Анхел де Куатие

КАКВО ПРАВИМ НИЕ?

НАШИТЕ ПРАКТИКИ И УСЛУГИ

Семейни констелации

Да живеем Законите на любовта. С помощта на семейните констелации да получим Благословията на предците ни, да я предадем на децата си, и да сътворяваме всеки миг живота, който заслужаваме.

Хюман дизайн

Да намерим начина да пътуваме през живота такива, каквито сме, с уникалните си дарби и качества.

Акашови записи

Акашовите записи са енергийните записи на всички души за миналия им живот, сегашния живот и възможните бъдещи животи.

Лечебни енергии

Сеансите с лечебна енергия стимулират естествените процеси на изцеление в организма. Те са лесен, естествен и безопасен терапевтичен метод, който може да се прилага и използва от всеки човек.

Miastoto

ЗАЩО ДА ИЗБЕРЕТЕ МЯСТОТО?

Добре дошли в център „Мястото“!  Мястото, където можете да бъдете себе си. Където ще се запознаете с различни методи и енергийни практики и където можете да срещнете най-добрия мастер за вас, този, който ще ви помогне да си спомните това, което винаги сте знаели от момента, в който сте се родили и много преди това.

Защото в Мястото ще бъдете посрещнати с разбиране. Ще намерите Силата си. Ще си спомните кои сте и какво можете.

В Мястото са добре дошли атеисти, християни, мохамедани, будисти.

В Мястото можете да се научите да използвате лечебни енергии. Ще можете да си направите констелация. Можете да постигнете вътрешен баланс и спокойствие, които да ви осигурят достъп до вашия собствен потенциал за изцеление. Можете да направите терапевтични сесии, които да подпомогнат тези процеси на лечение.

По никакъв начин не могат да ви навредят. Могат само да ви помогнат, като въпросната помощ може да е съвсем различна от очакванията ни. Какъв ще бъде резултата зависи от вашата готовност да се освободите от ненужни ви вече вярвания и модели, и от смелостта ви да направите нужните крачки.

СЪБИТИЯ

Заповядайте на курсовете, семинарите, семейните констелации и медитациите, които организираме в Холистичен център ``Мястото``. Тук можете да откриете и други интересни събития, които могат да бъдат полезни и забавни за вас, семейството и приятелите ви.

ЗАЛИ В МЯСТОТО

Мястото, където да намерите в себе си пътя към Свободата
Мястото, където да си спомняте отново и отново, че вълшебството е във вашите ръце и вие творите живота си.
Тук ще намерят мястото си мандали, които търсят собственика си. В нашия материален свят всичко има своята цена, която е еквивалент на положените усилия, време и труд.
От тук можете да си закупите рисувани върху платно или камък мандали, които носят различни вибрации и могат да ви помогнат да разрешите свои проблеми от различно естество - здравословни, финансови, липса на партньор, проблемни взаимоотношения и др. Всеки, който проявява интерес и има желание да закупи мандала за себе си, или за близък човек, може да го направи през нашия магазин.

БЛОГ

ЛЮБИМИ ЦИТАТИ